Гармонія краси
i здоров’я

Індивідуальний підхід
до кожного пацієнта

Сироп седативний з бромідом натрію

125 мл

Препарат виготовляється за прописом, що відповідає вимогам міжнародних лікувальних протоколів.

Склад:
Активні фармацевтичні інгредієнти:

  • бромід натрію 2% — седативний засіб, сприяє відновленню рівноваги між процесами збудження і гальмування при порушенні їх співвідношення;
  • кофеїн-бензоат натрію 0,5% знижує відчуття втоми і сонливості, стимулює центральну нервову систему, підвищуючи розумову і фізичну працездатність;
  • настойки валеріани, пустирника, півонії – засоби рослинного походження, мають заспокійливу дію на центральну нервову систему, полегшують настання природного сну. Седативний ефект настає повільно, але досить стабільний.

Допоміжні речовини: сорбіт, вода очищена.
Показання до застосування: перепади настрою, нервово-психічні стреси, порушення нічного сну, тривожність, дратівливість, супутні різних захворювань (алопеція, псоріаз, червоний плоский лишай, екзема, пруриго, атопічний дерматит, акне, і ін.)
Спосіб застосування: доза, частота застосування і тривалість терапії визначаються індивідуально. Приймати по 5-7,5-10 мл 2-3 рази на день за 30-40 хв. до їжі 7-14-21 день.
Препарат має накопичувальний ефект, через тиждень після початку застосування може знадобитися коригування дози.
Курс лікування триває від 3 до 4 місяців з перервами на 1 тиждень після кожних 3 тижнів прийому сиропу.

Увага! Препарат виявляє седативний ефект і може знижувати швидкість реакції, тому його не рекомендується приймати водіям і представникам професій, робота яких вимагає підвищеної уваги і обережності.

Ціна — 130 грн.

Сироп седативний з бромідом натрію

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я