0 800 33-15-10

Безкоштовно по Україні

Медичний центр
«ЛОГУС»

Індивідуальний підхід
до кожного пацієнта

Крем-анестетик BLT

Кількість та різноманіття процедур в індустрії краси невпинно зростає з кожним роком. Одним з найактуальніших завдань, які стоять перед спеціалістами індустрії краси є адекватне обезболювання при проведенні б’юті-процедур. Для комфорту пацієнтів застосовуються топічні (поверхневі) анестетики у вигляді кремів для нанесення на шкіру та слизові оболонки. Найчастіше використовують однокомпонентні (Neo-Cain cream, J-Cain, Leed Frost, Pro-Сain) або двокомпонентні (EMLA, B-Caine, A-Caine, Neo-Pro) суміші діючих речовин. В Каліфорнії (США) аптеками для використання в б’юті-індустрії виготовляють трикомпонентну суміш анестетиків для поверхневої анестезії під умовною назвою BLT (бензокаїн, лідокаїн, тетракаїн) з різними варіантами концентрацій.

За даними журналу U.S. Pharmacist трикомпонентний крем анестетик BLT став найбільш призначаємим топічним анестетиком в Каліфорнії, а за даними журналу лазерної хірургії та дерматології (США) крем BLT визнаний кращим для лазерної хірургії. Нашим партнером Аптека №431, Харків, освоєно виготовлення крему-анестетика BLT в найбільш використовуваємої концентрації 20%:8%:4% на ліпідорозчинній основі. Сумарна концентрація діючих речовин 32% (крем EMLA 5%, B-Caine10,56%).
Згідно порад американських дерматокосметологів оцінити анестезуючу силу топічних анестетиків можна наступним чином: нанесіть невеличну кількість крему (приблизна кількість пів сірникової головки) на куточок губ. Через 15 хвилин оцініть анестезуючий вплив. Якщо потрібне порівняння з іншим кремом, нанесіть таку ж кількість іншого крему в другий куточок губ і через 15 хвилин порівняйте відчуття.

Для ознайомлення з кремом-анестетиком BLT зателефонуйте:

0-800-33-15-10,
066-010-58-06
Viber:
096-594-40-04,
093-258-77-88
або напишіть: mc.logus@gmail.com та отримайте зразок крему BLT безкоштовно.